Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Polské lívance racuchy jsou vláčné a šťavnaté díky jablkům. S moučkovým cukrem a skořicí vylepší každé ráno
Borowikova houbová polévka jako od polské babičky: Voní smetanou, hříbky a vínem a zasytí jako hlavní chod
9 foto Hodnocení 8× Pirohy: Jak připravit různé druhy této pochoutky? Tipy pomohou nejen začátečníkům
Polský chlodnik: Osvěžující polévka z červené řepy voní okurkami a koprem a díky vajíčkům skvěle zasytí
Ptačí mléko: Slavná polská cukrovinka z bílků a smetany je nadýchaná jako obláček a snadno si ji můžete připravit i doma
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají
Obwarzanky jsou podobné preclíkům. Kroužky z kynutého těsta sypané sezamem je třeba před pečením speciálně upravit
Polský královský salát: Řapíkatý celer v kombinaci s vařenými vejci a kousky kompotovaného ananasu chutná božsky
10 foto Dovolená v Polsku 2023: Potraviny levnější než u nás i skvělá gastronomie. Ochutnejte pirohy, bigos a polévku žurek, radí místní
Polský okurkový salát mizeria voní koprem a v létě báječně osvěží. Smetana a citron dodají jemnou a lehce nakyslou chuť
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Největší evropské koblihy jsou ty polské s názvem paczki: Plněné pudinkovým krémem s vaječným likérem nemají chybu
Hitem letošních svátků je tento bramborový salát z Polska: Když ho vyzkoušíte, žádný jiný už možná nebudete chtít
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
9 foto Usmažili jsme kyselé okurky v křupavém těstíčku: Americká specialita chutná překvapivě dobře, jen potřebuje výraznější dochucení
6 foto Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak udělat to nejlepší křehké těsto? Máslo musí být studené a příprava svižná
Bramborové knedlíky (z bramborové kaše) plněné uzenou krkovicí Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Mirule
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Eliza 240 min