Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Bagety, co hrají první ligu: Bratr šéfkuchařky Kamu, Adam Rundus, otevírá na Slavii chuťovou nadstavbu
26 foto Když láska prochází Mírákem: Antonín si v Praze bral Ludmilu, rozdávaly se koláčky a víno teklo proudem
VIDEO: Našli jsme tři restaurace v Praze s nejlepším výhledem. Někde uvidíte celé město, jinde můžete obdivovat architekturu
VIDEO: Kde se levně najíst na pražském letišti? Zhruba za 200 Kč se dobře najíte i napijete ještě před odbavením
Souboj kuchařských velikánů: Punčochář, Kašpárek a Forejt si to rozdají se svými slavnými kolegy před živým publikem
15 foto Ugrilovat si maso či upéct buřta jde v Praze i na Petříně, na Parukářce nebo v Chuchli. Někde zdarma, jinde za pár stokorun
10 foto Za skvělou pizzou není třeba jezdit za hranice. V Praze je totiž jedna z 50 nejlepších pizzerií v Evropě
6 foto Historie a lidé kolem pražské kavárny Slavia: Na absintu si tady pochutnával Seifert, na kafe sem chodili i Werich a Horníček
31 foto Nejoblíbenější kavárny a cukrárny v Praze podle recenzí: Nejlepší větrník mají ve Světozoru, pro punčák si zajeďte na Žižkov
55 foto Na Matějskou až po výplatě! Cukrová vata za 300 Kč, pivečka za šedesát, nejdráž je hned u vchodu
9 foto Pražská kavárna Kafe Karlín nabízela speciální prezidentské dortíky, Pavlovy Pavlovy. Vyprodáno měli do 14 hodin!
31 foto Pražské adventní trhy: Klobása za 120 Kč na Staromáku, trdelník za 170 Kč na Václaváku a nejlepší svařák je na Míráku
Nastavená kaše na četnickém stole: "Jedna vražda kvůli obědu dnes stačila," zavtipkoval velitel a dal se do jídla
I četníci si pochutnávali na kradených slepicích. Za první republiky se odcizení ptáka trestalo žalářem
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Jak udělat z rajské omáčky polévku? Trochu ji naředit vhodným vývarem a pomocí bylinek podpořit její přirozenou chuť