Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Jak na dokonalé marokánky: Ovocem a oříšky nešetřete, ale pohlídejte si správnou hustotu směsi a teplotu při pečení
Video Hodnocení 13× Rajčatová omáčka s těstovinami: Touto báječnou rychlovkou pohostíte i návštěvu
Nejlepší recept na rajčatovou omáčku na špagety: Večeři máte na stole do 20 minut a pochutná si celá rodina
6 foto Hodnocení 29× Jak udělat sugo na pizzu? Nejlepší je z domácích rajčat, která právě dozrávají
Dalmatské čufty podle ČSN: Šťavnaté masové kuličky v rajčatové omáčce, kterou zajímavě oživí hrášek i kyselá okurka
Video Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Video Hodnocení 16× Jak připravit golubce? Plněné zelné listy po upečení podávejte v rajčatové omáčce
Plněné papriky jako z Maďarska aneb Töltött paprika: S vepřovým masem a provoněné česnekem nemají chybu
5 foto Hodnocení 66× Rajčatová passata není totéž co rajčatový protlak. Poradíme vám s její přípravou
13 foto Hodnocení 10× Máte rádi italskou kuchyni? Připravili jsme pro vás přehled italských pokrmů
Falešné steaky z květáku: Jsou bleskově připravené, vypadají skoro jako masové a chutí připomínají pizzu
Hodnocení 14× Jak odstranit skvrny od rajčatové omáčky? S čištěním nečekejte a fleky nedrhněte silou
Turecké manti: Miniaturní taštičky z tenkého těsta se plní masem i bramborami, orientální šmrnc jim dá speciální omáčka
Hodnocení 149× Časté chyby při vaření rajčatového protlaku: Základem je správná hustota a chuť protlaku
Minutkový hovězí guláš: Maso naložené předem do oleje je křehké a měkké, správný gulášový šmak dodají cibule i kapie
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
Penne alla vodka: Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou s vodkou, která vás neopije, ale zvýrazní všechny chutě
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník
Jídelní rozmary slavných: Fotbalista Lionel Messi miluje milánský řízek od maminky, přelitý rajčatovou omáčkou a zapečený se sýrem
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají