Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
8 foto Hodnocení 9× Nízkosacharidová strava: Jezme zdravé potraviny, které nasytí a pomohou nám s váhou
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
12 foto Jak na hubnutí žen po padesátce? Vynechte sladké nápoje a omezte přílohy, říká odborník na stravování Libor Mattuš
Tour de France 2023: Závodníci snídají banány nebo avokádo, svačí rozinkový chléb, ale v určitých fázích nesmějí konzumovat nic
Houbaři zaplatili pokutu 180 tisíc: Nedbali na to, kde smí sbírat, místo smaženice mají finanční problémy
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“