Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 772 kJ / 3 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,68 g |
| Tuky | 261,83 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 438 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 292,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlovníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19Qq
Moje poznámka
Sádlovníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19Qq
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 16 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
oldlhot před 5 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 16 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 30 minutami
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 36 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 45 minutami
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 1 hodinou
Domácí utopenci
mmmMichal před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 14 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 15 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 16 hodinami
Tématické fráze:
sadelniky,
sadelniky recept,
kuchařka on,
recept na sadelniky,
vepřove ma so recepty,
pecieme zo sadla,
vdolky pri jake teplote,
panda buchta,
cesto na sadelniky,
panda buchta s tvarohem,
sadelnky,
sádelníky vanocni,
vánoční sadelniky,
recepty z vnitrniho sadla,
lístkové kynute těsto z vnitřního sádla,
sadelnicky houby,
sadelnicky houby,
recepty na sadelníky,
sadelniky ako spravit,
+sadlovniky
Suroviny:
sádlo vepřové,
mouka hladká,
žloutek,
ocet,
voda,
sůl
Komentáře (10)
Ja som chcela len pomôcť.