Proč se vanilkové rohlíčky drolí? Příčinu hledejte ve svaté trojici a úspěch si pojistěte osvědčeným receptem
Česká klasika: V poctivém guláši musí být prorostlé maso a hodně cibule, v papiňáku je hotový raz dva
5 foto Hodnocení 188× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě
Mikulášské hubinky podle Sandtnerové: Křehké sněhové cukroví s neobvyklou náplní se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Hodnocení 4× Švestky ve slané kuchyni: Vyzkoušejte maso plněné švestkami nebo omáčku, která se výtečně hodí při grilování
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky
Delikátní spojení sladkého a slaného? Připravte si kuře se švestkami podle těchto tří variací, nebudete litovat!
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!
Otevírací doba obchodů na státní svátek 28. září: Kde si nakoupit a kde může sobotní provoz nemile překvapit