Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
5 foto Hodnocení 139× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě
Mikulášské hubinky podle Sandtnerové: Křehké sněhové cukroví s neobvyklou náplní se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Hodnocení 3× Švestky ve slané kuchyni: Vyzkoušejte maso plněné švestkami nebo omáčku, která se výtečně hodí při grilování
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky
Delikátní spojení sladkého a slaného? Připravte si kuře se švestkami podle těchto tří variací, nebudete litovat!
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!
Retro okénko: Slavné sušenky Esíčka stávaly jen 2,80 Kčs. Upečené podle našeho receptu chutnají jako kdysi
Smažený chřest je křupavý a šťavnatý. Netradiční úprava jarní zeleniny přináší nové chutě, je snadná a rychlá