Holka u plotny peče: Jednoduché tvarohové těsto jen ze 4 surovin využijete na štrúdl i šátečky a nikdy se neomrzí
7 foto Hodnocení 17× Chyby při přípravě tataráku: Čerstvost masa je stejně důležitá jako jeho ochucení
6 foto Hodnocení 5× Jak poznat zkažené syrové maso? 4 klíčové znaky, které je potřeba u masa hlídat
11 foto Hodnocení 1× Časté chyby při přípravě kuřecího masa: Upřednostněte šťavnatost před vysušením
8 foto Hodnocení 27× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
7 foto Hodnocení 33× Jak připravit tatarský biftek alias tatarák? Nejlépe chutná na křupavé topince
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit tatarák vhodný i pro začátečníky? S našimi tipy to bude hračka
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři
Hodnocení 12× Jak správně uchovat maso bez lednice? Postupujte podle rad našich babiček a nezkazí se vám
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Luxusní butter chicken neboli máslové kuře podle Pavla Berkyho: S máslem nešetřete, radí semifinalista MasterChef Česko
Jak připravit domácí kysané zelí: Dokonalý výsledek zajistí správné množství soli, pak je zelí chutné a nekazí se