Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
6 foto Hodnocení 4× Jak poznat zkažené syrové maso? 4 klíčové znaky, které je potřeba u masa hlídat
8 foto Hodnocení 24× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
7 foto Hodnocení 33× Jak připravit tatarský biftek alias tatarák? Nejlépe chutná na křupavé topince
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit tatarák vhodný i pro začátečníky? S našimi tipy to bude hračka
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři
Hodnocení 12× Jak správně uchovat maso bez lednice? Postupujte podle rad našich babiček a nezkazí se vám
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Domácí pěstování: Rychlení zeleniny a bylinek není žádná věda. Dobrou sklizeň zajistí pařeniště i obyčejné PET lahve
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy