Jak péct bublaninu s drobenkou? Aby byla vláčná a jemná uvnitř, křupavá a zlatavá na povrchu, potřebuje správnou teplotu trouby
Bratislavské rolované plecko podle Pepy Nemravy: Šťavnaté maso se zeleninou připravíte snadno a pochutná si každý
Vyrazte letos na MFF Karlovy Vary bez hotovosti, společnost Visa pomůže s programem Česko platí kartou
6 foto Hodnocení 3× Jak poznat zkažené syrové maso? 4 klíčové znaky, které je potřeba u masa hlídat
8 foto Hodnocení 21× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
7 foto Hodnocení 32× Jak připravit tatarský biftek alias tatarák? Nejlépe chutná na křupavé topince
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit tatarák vhodný i pro začátečníky? S našimi tipy to bude hračka
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři
Hodnocení 10× Jak správně uchovat maso bez lednice? Postupujte podle rad našich babiček a nezkazí se vám
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Brabantské dortíčky z lineckého těsta jsou neuvěřitelně křehké, typickou chuť jim dá skořice a slepují se zvláštním krémem
Ceny potravin v Chorvatsku 2024: Drahota se nekoná, kuřecí prsa koupíte za 110 korun, kávu v restauraci za 38 Kč