Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
7 foto Hodnocení 18× Chyby při přípravě tataráku: Čerstvost masa je stejně důležitá jako jeho ochucení
6 foto Hodnocení 10× Jak poznat zkažené syrové maso? 4 klíčové znaky, které je potřeba u masa hlídat
11 foto Hodnocení 1× Časté chyby při přípravě kuřecího masa: Upřednostněte šťavnatost před vysušením
8 foto Hodnocení 28× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
7 foto Hodnocení 35× Jak připravit tatarský biftek alias tatarák? Nejlépe chutná na křupavé topince
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit tatarák vhodný i pro začátečníky? S našimi tipy to bude hračka
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři
Hodnocení 12× Jak správně uchovat maso bez lednice? Postupujte podle rad našich babiček a nezkazí se vám
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
20 foto Největší radost mi dělalo péct pro královnu Alžbětu II., říká česká vítězka kuchařské olympiády Jaroslava Londová
Jak na vepřové škvarky a sádlo pečené v troubě: Pomalé pečení a odebírání tuku se postará o dokonalý výsledek