Loštice žijí tvarůžky. Ochutnáte je tu na langoších i pizze, my jsme vyzkoušeli i tvarůžkovou zmrzlinu a unikátní zákusky
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Hovězí na česneku a na smetaně: Rychlejší příprava v tlakovém hrnci je rychlejší, je třeba dodržovat pravidla při jeho používání
Vařené koleno z papiňáku je nádherně šťavnaté a měkoučké, hořčice a křen mu dodají šmrnc, na stole je do hodiny
5 foto Hodnocení 22× Jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci? Šťavnatého masa docílíte snadno
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
5 foto Hodnocení 10× Jak dlouho se vaří rýže v papiňáku? Připravte přílohu bez hlídání a míchání
6 foto Hodnocení 155× Co dělat, když je maso tvrdé? Máme několik vychytávek, jak masu pomoci změknout
Moravský vrabec rychle a chutně trochu jinak: Štavnaté a rozpadající se masíčko z papiňáku dochutí jedna ingredience
Jak na kuře na paprice i pro začátečníky: Pomůže snadný recept i fígl s vmícháním smetany, aby bylo jídlo perfektní
6 foto Hodnocení 48× Jakých chyb se vyvarovat při používání tlakového hrnce? Vyjmenujeme ty nejčastější
6 foto Hodnocení 56× Jak uvařit uzený vepřový ocásek v tlakovém hrnci. Jednoduchý postup krok za krokem
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
2 foto Hodnocení 35× Vaření v tlakovém hrnci znamená úsporu času i energie. S našimi vychytávkami a tipy obsluhu hravě zvládnete
Hovězí na česneku a na smetaně: Připravené v tlakovém hrnci je báječně šťavnaté, má výraznější chuť a za hodinu je hotové
Hodnocení 57× Jak uvařit fazole v tlakovém hrnci? A mají se před vařením namáčet? Poradíme, jak na to
Hodnocení 150× Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Pět rybízových dezertů: Nepečený jogurtový řez s rybízem je krásně vláčný a zmrzlina s lehce nakyslou chutí báječně osvěží