Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
5 foto Hodnocení 14× Jak se dělá poleva na věnečky? Připravíme si fondánovou nebo citrónovou polevu
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
Video Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Míša řezy: Nadýchaný korpus nevysušte, na náplň zkombinujte tvarohy a čokoládovou polevu nalévejte na studený základ
18 foto Low carb perníková srdíčka podle Hanky z Poděbrad: Vynikající valentýnská sladkost je plná čokolády a báječně voní
Chorvatské kostky čupavci: Vláčný zákusek z medového těsta s velkou vrstvou čokolády a kokosu chutná božsky
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
5 foto Skvělý mrkvový dort podle paní Columbové z Hliněné bašty: Moučník voní skořicí a ořechy a je neskutečně vláčný
7 foto Řezy Muzikál z Peče celá země: Recept na retro roládu se dvěma druhy krémů a čokoládovou polevou vás nadchne
30 foto Pražské koule, recept na slavný retro zákusek s krémem uvnitř a čokoládou zvenku z pořadu Peče celá země
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
Hodnocení 133× Čokoládová poleva dokáže pěkně potrápit. Jak ji napravit, aby byla zase pěkně hladká
Znáte blondies? Místo brownies si upečte vláčný „blond“ dezert s bílou čokoládou, odlehčený kousky jahod, který chutná božsky
Jak na ty nejlepší francouzské brambory? Co nejtenčí plátky brambor jsou základ, chuť vylepší tučná smetana i správná směs koření