Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
5 foto Hodnocení 23× Jak se dělá poleva na věnečky? Připravíme si fondánovou nebo citrónovou polevu
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
Video Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Míša řezy: Nadýchaný korpus nevysušte, na náplň zkombinujte tvarohy a čokoládovou polevu nalévejte na studený základ
18 foto Low carb perníková srdíčka podle Hanky z Poděbrad: Vynikající valentýnská sladkost je plná čokolády a báječně voní
Chorvatské kostky čupavci: Vláčný zákusek z medového těsta s velkou vrstvou čokolády a kokosu chutná božsky
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
5 foto Skvělý mrkvový dort podle paní Columbové z Hliněné bašty: Moučník voní skořicí a ořechy a je neskutečně vláčný
7 foto Řezy Muzikál z Peče celá země: Recept na retro roládu se dvěma druhy krémů a čokoládovou polevou vás nadchne
30 foto Pražské koule, recept na slavný retro zákusek s krémem uvnitř a čokoládou zvenku z pořadu Peče celá země
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
Hodnocení 151× Čokoládová poleva dokáže pěkně potrápit. Jak ji napravit, aby byla zase pěkně hladká
Znáte blondies? Místo brownies si upečte vláčný „blond“ dezert s bílou čokoládou, odlehčený kousky jahod, který chutná božsky
Špenát na 5 různých způsobů: V palačinkách plněných svěží tvarohovou náplní a šunkou chutná fantasticky
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Masarykovo cukroví voní oříšky a doslova se rozplývá na jazyku. Je přitom jednoduché, jen ořechy je třeba předem připravit