Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
7 foto Hodnocení 8× Jak udělat nevařenou marmeládu z černého rybízu? Stačí jen 2 suroviny a chuť je skvělá
18 foto Díky low carb dietě zhubla 40 kilo a postavila na tom své podnikání. Teď Hanka z Poděbrad peče skvělé „dietní“ dorty
8 foto Hodnocení 8× Zdravé mlsání: I bez bílého cukru a mouky si můžete pochutnat na sladkém dezertu
Hodnocení 113× Jak otrhat zralý rakytník a nezranit se o trny? Nabízíme rady, jak si práci usnadnit
5 foto Hodnocení 16× Jak připravit domácí arašídové máslo. Chutná báječně s pečivem i v ovesné kaši
8 foto Pět tipů na úžasné jedlé dárky: Radost udělá domácí likér, sirup na přípravu svařáku nebo třeba cibulovo-slaninová marmeláda
Retro okénko: Slavné sušenky Esíčka stávaly jen 2,80 Kčs. Upečené podle našeho receptu chutnají jako kdysi