16 receptů na předkrmy: Tyto malé porce jídla probudí všechny naše smysly
					
	
Předkrm je malá porce jídla, podávaná před hlavními chody. Jeho úkolem je povzbudit smysly, vyvolat chutě a tím zintenzivnit zážitek z dalších pokrmů. Předkrmy jsou tradiční součástí větších oslav a rautů.
Překrm není větší než pár soust - rozhodně nemá za úkol nasytit nebo ovlivnit chuť strávníků. Stejně jako aperitiv, podávaný před jídlem, má jen povzbudit chuť a vyvolat pocit touhy ochutnat i další pokrmy. Předkrmy mohou být teplé i studené.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Okurkové chuťovky
 - Jednoduchá kachní paštika
 - Šunkové rolky plněné vaječnou směsí
 - Paštičky s uherskou pěnou
 - Rukolový salátek
 - Šunkovo-sýrové závitky
 - Mušle po francouzsku
 - Losos po asijsku
 - Rychlé sushi
 - Crostini s máslovou dýní a bazalkou
 - Aspik v paprice
 - Plněná vejce nejen velikonoční
 - Salát z hovězího carpaccia na medu
 - Tymianove tasticky
 - Mexická salsa
 - Chlebíčky k pohoštění
 
1/16
1/16
	
Komentáře