Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety s mangoldem a sýrem typu Hermelín

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2013 15:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 599 kJ / 860 kcal
Bílkoviny33,60 g
Tuky2,24 g
Vláknina78,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy168,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pred podávaním odstránime špáratká.

Servírujeme s ryžou, kuskusom, zemiakovým pyré, alebo inou obľúbenou prílohou. Ja som dnes zvolila tarhoňu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka magdalenka

16. 1. 2013 14:29

Pajaska:ďakujeeem!

Pajaska Pajaska

15. 1. 2013 22:03

Mangold je super.V loni jsem nepěstovala a tak nemám.Vím,lze zaměnit se špenátem,ale mangoldík je opravdu prima,takže z jara zaseji ....Magdi,moc se ti to povedlo a ta tarhoňa,mňam.:yes:

magdalenka magdalenka

15. 1. 2013 20:53

Jana Remkova:;-) u nás frčí viac ako ryža, robím často.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2013 15:23

magdalenka: díky, mooc se mi líbí ty opečené korálky;-)

magdalenka magdalenka

15. 1. 2013 14:12

Jana Remkova: Správne si to pochopila...nech sa ti darí!:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2013 13:29

magdalenka: Aha!!! Chápu to dobře, Magdi, že ji předem nevařím?? Děkuji moc!!;-)

Iljusa Iljusa

14. 1. 2013 09:45

Samé dobroty :-p

magdalenka magdalenka

14. 1. 2013 09:05

Jana Remkova:na oleji - mierna teplota - pomaly smažíš guličky tarhone (moje deti to volali "broky"), premiešavaš, aby sa nespálili. Pracuješ na platni - rozptyľovač plynu. Keď sa ti zdá farba v pohode, zaleješ vriacou vodou, asi na prst nad tarhoňou, osolíš, premiešaš a zakryješ. Už ďalej nemiešaš, aby nebola rozblemcaná, stiahneš teplotu. Keď sa ti zdá, že je voda vsiaknutá - ochutnáš, ak sa ti cestovina zdá tvrdá, ešte pridáš trochu vody (vždy vriacu!), teraz už môžeš premiešať. Nech sa ti darí!
Dzungi, dík.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2013 22:52

Magdi, to je parádička!!! Mohla bys mi prozradit, jak děláš tu tarhoňu, aby byla tak růžová? Já vím, že se to nějak snad smaží a tarhoňu zbožňujeme.:-p:yes:

dzungila

13. 1. 2013 22:31

Jenom vidím název a už vím, kdo vařil!;-):-D
Magdalenko, krásný a jistě i chutný recept.:-p Kdyby to šlo, dala bych bodík i za tarhoňu, takhle alespoň ten jeden.:yes::-p

magdalenka magdalenka

13. 1. 2013 19:22

Ďakujem všetkým za kladné reakcie.
Maris, mangold vykúka spod snehu...a láka...

maris maris

13. 1. 2013 18:18

Jak je vidět - mangold mráz nespálí;-):-)), krásné:-):yes::yes:+ 10

Jitkas

13. 1. 2013 18:12

Opravdu rozkosne zatisi, bude to velka dobrota.

yanull yanull

13. 1. 2013 18:12

Velmi pěkná prezentace jistě chutného jídla, ale na tarhoňu jsem ještě také nenarazila, ráda bych ji vyzkoušela +9. bod :-p:-K:yes:

nofrona

13. 1. 2013 17:52

Jen žasnu nad tou nádherou:yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kotlety s hermelínem kotlety s hermelín recept kotlety hermelín kotleta hermelin kotleta a hermelin kotleta s hermelín kotlaty a hermelín vykuk recepty

Suroviny: sýr, sůl, česnek, mangold, olej, voda, nať petrželová

TopRecepty.cz

Kotlety s mangoldem a sýrem typu Hermelín

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kX9r