7 receptů na česnekové pomazánky: Patří k nejoblíbenějším a hodí se na jednohubky
Tradičním pohoštěním pro návštěvy jsou chlebíčky nebo očka s různými pomazánkami. Pokud jsou lehce pikantní a s výraznou chutí, obvykle mizí nejrychleji. Každý rád ochutná, zvlášť pokud nezapomeneme na lákavé a barevné zdobení.
Pikantní pomazánky obvykle mažeme na nakrájené plátky rohlíků nebo baget, můžeme použít i celozrnné pečivo. Po namazání začínáme se zdobením. Stačí plátek sterilované okurky nebo kapie, kousek rajčete, půlka vlašského ořechu a snítka zelené petrželky. Rohlíky můžeme krájet šikmo a po ozdobení je propíchnout párátkem.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Na závěr pro vás máme videorecept, který vám jednu výbornou česnekovou pomazánku předvede. Aby byly vaše jednohubky ještě lákavější, krásně je ozdobte. Použít můžete měsíčky mandarinek, olivy, hrozny, vlašské ořechy nebo plátky klobásy.
Silvestr a vítání nového roku
Silvestrovské oslavy jsou časem radosti a společných chvil, s čím je spojeno nejen pití, ale i vzpomínání a chutné pokrmy. Receptů na zpříjemnění loučení se starým rokem a vítání toho nového je velké množství. Od tradičních pochoutek po originální kulinářské kreace.
Inspirujte se:
Chlebíčky | Jednohubky | Pomazánky | Lahůdky z listového těsta | Slané pochoutky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Banana split
Přidáno před 22 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přečtěte si Zobrazit více
Jak louskat vlašské ořechy. Jednoduché postupy, které nám pomohou rychle získat ořechová jádra z tvrdé slupky
Co vše dát na jednohubky? V jednoduchosti je krása, stačí kombinace několika chutí
Jak zpracovat listovou petržel. Má své místo v mnoha receptech a řadu možností nabízí náš receptář
Komentáře