Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Zdravé ovesné sušenky plné ovoce (bez mouky a s minimem cukru) Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Zuzulaaa 45 min
Bílý chléb se starým těstem - old dough, pâte fermentée Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 magdalenka 230 min
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu
Devět tipů, jak spotřebovat starší jablka: Můžete z nich připravit vláčnou bábovku, kompot, lahodné smoothie, ale také ocet
Pečeme s Ivou: Velikonoční zajíčci ozdobí každý sváteční stůl a potěší všechny koledníky. S jejich přípravou rády pomohou i děti.