Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 720 kJ / 1 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,33 g |
Tuky | 17,87 g |
Vláknina | 64,80 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 164,30 g |
Postup přípravy
Okoreníme, osolíme, zasypeme paprikou a rascou a premiešame. 10 minút pomaly zakryté dusíme. Krok 2: Mlieko rozmiešame so smotanou a múkou a huby zalejeme. Opäť na slabom plameni 10 minút podusíme. Krok 3: Na halušky zmiešame múku so soľou a vodou na hustejšie cestíčko. Cez haluškovač sádžeme do vriacej osolenej vody halušky. Keď vyplávu napovrch, necháme 1-2 min prevrieť a scedíme. Krok 4: Halušky podávame s paprikášom.
Zveřejněno 9. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový paprikáš s pohankovými haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nw1W
Moje poznámka
Houbový paprikáš s pohankovými haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nw1W
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 6 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 10 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 10 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Suroviny:
houby lesní,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
mouka pohanková,
sůl,
voda
Komentáře (1)