uvařila 19. 5. 2015 14:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 5. 2015 14:10
cibule, česnek, pórek, chilli paprika čerstvá, pyré rajčatové, čočka, čočka červená, fazole červené sterilované, rajče, vývar, římský kmín mletý, koriandr sušený, paprika sušená uzená, koření oregáno sušené, skořice, ořech muškátový, pepř mletý, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak upravit kdoule? Z jejich šťávy, která voní vanilkou a citrusem, jsme připravili sladký rosol a z dužiny vynikající sýr
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
I s rychlovarnou konvicí se dá uvařit plnohodnotné jídlo. S její pomocí uděláte polévku s nudlemi i výborný salát s kuskusem