uvařila 8. 11. 2009 11:03
přidáme mase
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2009 11:03
přidáme mase
mrkev, celer, petržel, cibule, olej, máslo, prsa kuřecí, sůl, vývar drůbeží, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, smetana 12%, šťáva citronová, cukr, mouka hladká, ocet
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Velký přehled druhů mouk: Která se hodí na kynuté těsto, která je vhodná na zavářky
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu