uvařila 19. 3. 2011 12:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 3. 2011 12:41
mouka hladká, mouka hrubá, mouka polohrubá, máslo, cukr krupice, vejce, rum, citron, smetana, sůl, droždí, kvásek, kvásek, tvaroh, bílek, pudink vanilkový, cukr, kůra citronová, rum, smetana, povidla švestková, rum, mák, cukr, cukr vanilkový, skořice, perníčky rumové, mléko, vejce, rozinky, lupínky mandlové, šlehačka, cukr, šťáva citronová
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jahodové hrudky s jogurtem zalité čokoládou jsou rychle hotové. Na ledový hit Tik Toku stačí jen pár ingrediencí a dost místa v mrazáku
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu