Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Navrmi uvařila 16. 2. 2016 05:39 Light muffiny s ovesnými vločkami, jablkem, medem a bez tuku 0 0 Okomentovat
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Plněné bramborové knedlíky 3 x jinak: Uzené s cibulkou je klasika, náplň z bylinek má svěží chuť a ta houbová překvapí jemností