uvařil 26. 4. 2012 09:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 4. 2012 09:55
losos, cuketa, máslo, vývar kuřecí, těstoviny linguine, parmazán, slanina, česnek, olej olivový, olej slunečnicový, nať petrželová, víno bílé, sůl, pepř
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Uvařte si doma poctivou dršťkovou: Chuť jí vylepší uzená paprika, sádlo a hovězí vývar
Smetanová houbová omáčka: Nádherně voní po divokém koření, zakysaná smetana jí dá typickou chuť a báječně ji zjemní
Václav Noid Bárta: Po večírcích mi bývalo špatně, teď mám díky správnému jídlu energie na rozdávání. Smažák si ale stejně dám s chutí