uvařila 27. 7. 2018 16:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 7. 2018 16:04
kroupy, rajče sušené, tofu uzené, olej, cibule, česnek, majoránka, droždí lahůdkové, pepř
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
5 nejlepších cibulových polévek: Klasická francouzská, krémová cibulová nebo vyprošťovací s chilli obohatí jídelníček
Čeká vás svatba? Tohle je klasické menu se svíčkovou. Zkuste ji připravit podle šéfkuchaře Jana Punčocháře!
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu