uvařila 16. 1. 2014 17:02
po přidání a orestování s masem pokryjem bramborovou kaší,kterou nastříkáme cukrářským sáčkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2014 17:02
po přidání a orestování s masem pokryjem bramborovou kaší,kterou nastříkáme cukrářským sáčkem
maso mleté mix, olej, mrkev, celer, cibule, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, vývar hovězí, sůl, hrášek mražený, kukuřice sterilovaná, brambory, smetana ke šlehání, máslo, žloutek
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 21. 5. 2024 06:56
Udělejte si zásoby na zimu. Kvašení zeleniny nikdy nebylo snazší
Holka u plotny radí: Jak využít zeleninové natě? Z kedlubnové udělejte zelí, z mrkvové pesto
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit