uvařila 16. 11. 2015 11:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 11. 2015 11:01
játra kuřecí, víno červené, vločky chilli, sádlo vepřové, tymián čerstvý, sůl, pepř, smetana, sádlo, kaštan jedlý
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Francouzské madlenky: Pečivo ve tvaru mušlí vás dovede až do Santiaga de Compostela
Sushi balls: Rýžové kuličky plněné lososem a okurkou chutnají jako klasické sushi, přitom jsou mnohem jednodušší na přípravu
Grilování levou zadní: Jak grilovat cuketu na předkrm, přílohu i jako hlavní chod. Na co si dát pozor