Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
11 foto Kam vyrazit v Praze na brunch: Vyzkoušeli jsme turecká vejce za 259 Kč i „Benedikta“ za necelé dvě stovky. Vyhrála ovšem klasika
Odborník na výživu Pavel Suchánek: Zázračná metoda na hubnutí neexistuje, ale jogurt či libové maso k večeři pomohou
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér
V únoru můžete začít s pěstováním: Za okno dejte bazalku, do skleníku rajčata a okurky. Důležitá je ovšem teplota venku i uvnitř
Gastro glosa: Nařízená voda zdarma v restauracích budí vášně. Vyhrocený střet na sebe nenechá dlouho čekat
Domácí Big Mac i s tajemnou omáčkou máte připravený za chvilku: Chutná lépe než ve fastfoodu a přípravu zvládne každý
6 foto Jana Paulová se v Prostřeno! nechce zabydlovat: Sama nejraději vaří rychlovky a tvrdí, že si zatím nikdo nestěžoval
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
Nadýchané koblihy s krémem: Do těsta patří rum a spousta vajec, základem je dobře nakynuté těsto. Výsledek nadchne všechny
10 foto Srdíčková roláda podle Josefa Maršálka: Pěnový korpus zaručí nadýchanost, cigaretová pasta efektní výsledek, říká
Křupavé domácí chipsy z horkovzdušné fritézy: Stačí pár minut a křupavá lahůdka je na světě. Na kupované zapomenete
17 foto Čajové kostky na posílení imunity podle Terezy z Peče celá země: Nezapomeňte na pepř, je důležitý, aby vše fungovalo
15 foto Komisaři z průvodce Gault&Millau připomínají film Křidýlko nebo stehýnko, říká oceněný šéfkuchař Martin Svatek
Pečené brambory se sýrem a slaninou v horkovzdušné fritéze: Křupavou lahůdku máte za chvilku a vyjde na pár korun
Kuře na paprice dosáhlo velkého úspěchu v mezinárodním srovnání: Odborníci překvapivě ocenili i katův šleh
Nejjednodušší květákové placky: Chutnají skvěle, máte je rychle hotové a přípravu díky jednomu triku zvládne i dítě
6 foto Luxusní třené banánky podle Josefa Maršálka: Dejte pozor na míchání těsta s moukou, jinak si urvete ruce, říká cukrář
11 foto Otestovali jsme pražské vegetariánské restaurace: Svíčková bez masa přijde na 325 Kč, za salát dáte 210 korun
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská