Články Přidat nový článek

  • Začíná sezona artyčoků

    Začíná sezona artyčoků

    27. 4. 2013 Vaření sebastianna

    Informace o rostlině, zajímavosti, zdravotní benefity konzumace, tip na jednoduchou a chutnou přípravu pokrmu.

  • Jak hamburger dobyl svět

    Jak hamburger dobyl svět

    23. 4. 2013 Ostatní Redakce

    Ať považujeme hamburger za nezdravý, nebo dokonce za urážku kultury stravování, musíme si uvědomit, že byl ušit na zakázku moderní civilizaci. Náš čas je zkrátka příliš drahý na to, abychom se zdržovali s jídlem déle než několik minut. A jak je vlastně taková česká sekaná s chlebem vzdálená od amerického nezdravého hamburgeru v housce?

  • Známe výherce velikonoční soutěže!

    Známe výherce velikonoční soutěže!

    18. 4. 2013 Ostatní Redakce

    Soutěž o nejkrásnější velikonoční výzdobu, která probíhala od 26.3.2013 do 8.4.2013 v rámci spolupráce HyperBydlení.cz a společnosti Simax, již má své vítěze. Všechny fotografie, které jste nám do redakce zaslali, byly velmi inspirativní a zachycovaly pravou velikonoční atmosférou. Porota tak měla nelehký úkol, přesto zvolila pět...

  • Jarní detoxikace nejen pro ženy

    Jarní detoxikace nejen pro ženy

    18. 4. 2013 Tipy a triky Redakce

    Dle kalendáře již jaro začalo před několika týdny, i když to tak za oknem vypadá jen několik málo dnů. Nastává tak čas nejen na obměnění šatníku, ale také na pročištění organismu.

  • Konec na troud propečeným steakům!

    Konec na troud propečeným steakům!

    16. 4. 2013 Vaření Redakce

    Za hovězí steaky jsem už utratil docela dost peněz. Ona taková hovězí svíčková není úplně levná záležitost, nemluvě třeba o argentinském hovězím. A tak mě pár experimentů, jak ugrilovat steak tak, aby byl šťavnatý a ne úplně propečený, vyšlo docela draho. Vždycky jsem se prostě pohyboval někde mezi – buď bylo maso ještě moc krvavé (a...

  • Evoluce pizzy

    Evoluce pizzy

    15. 4. 2013 Ostatní Redakce

    Pokud popřemýšlíme, které pokrmy můžeme skutečně nazývat světovými nebo kosmopolitními, dojdeme k několika výsledkům. Mezi nimi by v žádném případě neměla chybět pizza. Ta je dnes společně s hamburgery nebo hot dogy jedním z nejúspěšnějších fastfoodových jídel. S tradiční italskou pizzou má však obvykle jen pramálo společného.

  • Knedlík v průběhu dějin

    Knedlík v průběhu dějin

    8. 4. 2013 Vaření Redakce

    Knedlík je od nepaměti pevně svázán s českou kuchyní i kulturou. Češi jej proto oprávněně považují za národní poklad a dědictví stejně jako české pivo nebo Škodovky. Jeho historické kořeny však sahají až do rakouských a německých zemí, kde se vyvíjel již od středověku. Komu tedy skutečně patří knedlík?

  • Projevy a příčiny roztroušené sklerózy

    Projevy a příčiny roztroušené sklerózy

    5. 4. 2013 Zdraví Redakce

    V České republice v posledních letech přibývá pacientů s roztroušenou sklerózou, uvádí se, že jich je 17-19 000 obyvatel. V souvislosti se „sklerózou“ panuje mýtus, že se toto onemocnění týká především starších lidí, opak je však pravdou, roztroušená skleróza je onemocnění, které postihuje nejčastěji lidi ve věkovém rozmezí 20-40 let,...

1 19 36 51 52 53 54 55 56 57 71

TIP dne na email

Náhodný recept

Zapomněl/a jsem heslo