Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
Kuřecí špalíčky na mrkvi a bramborách z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 210 min
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Ředkvičkový salát s okurkou a sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 ing.zdenek.trojan@seznam.cz 25 min
Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
18 foto Díky low carb dietě zhubla 40 kilo a postavila na tom své podnikání. Teď Hanka z Poděbrad peče skvělé „dietní“ dorty