Čočková polévka s batáty a mangoldem
Čočková polévka z černé a červené čočky je doplněna batátem a mangoldem. Je ochucená harissou, jejíž pikantní chuť je vyvážena nasládlým batátem. Pokud máte rádi husté polévky, tuhle určitě vyzkoušejte. Je vynikající a snadná na přípravu.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQz6
Moje poznámka
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQz6
Nejnovější recepty
Pizza šneky
Přidáno před 1 hodinou
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Ořechový koláč s krémem a čokoládovou polevou
Přidáno před 4 hodinami
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 6 hodinami
Makovník s citronovou polevou
Přidáno před 9 hodinami
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 22 minutami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 1 hodinou
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 1 hodinou
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 2 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
rybarka007 před 5 hodinami
Suroviny:
čočka beluga,
čočka červená,
listy mangoldu,
batáty,
vývar zeleninový,
harissa,
sůl
Komentáře (5)