Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny zapečené s krémovou polévkou

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 531 kJ /
2 278 kcal
Bílkoviny99,06 g
Tuky40,02 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 457 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy373,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Polévku uvaříme pouze v 500 ml vody na krém, prochladlou smícháme s vejci a kysanou smetanou. Krok 2: Uvařené těstoviny smícháme s krájeným pórkem, klobásou, dosolíme a opepříme a urovnáme do sádlem vymazané zapékací mísy. Krok 3: Zalijeme brokolicovým krémem a dáme do trouby zapéct. Krok 4: Kdo má rád, před dopečením sypne strouhaným sýrem.

Zveřejněno 19. 6. 2010

Poznámka autorky cathleen

Těchto polévek je několik druhů (brokolice, pórek, žampión....), takže pokaždé máme zapečené těstoviny jiné.

A polévku v pytlíku můžeme mít doma pořád, nezkazí se.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3yVQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3yVQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

zajímaví recept ukládám do oblíbených a posílám bodíky :-):-K:yes:

Bezva nápad na rychlé jídlo. Poslední dobou jsou ty instantní polévky čím dál chutnější...:-)

Cathlen, to vůbec nemusí být špatné a docela se mi to líbí a chuť bude dobrá. Dávám ti 8.bod:yes:

Vyborny napad, +6 :yes:;-):-K

Tak to je super nápad:-!:yes:+

:-)tyhle krémové polévečky, povařené v menším množství vody, než je psáno na obalu, se dají dochutit máslem nebo smetanou nebo sýrem a použít jako rychlá omáčka třeba na špagety;-)

Tedy Cathleen:-K kam Ty na ty nápady chodíš? Moc pěkný recept:yes:

No teda to by mě taky nenapadlo,super nápad! letí bodík:-O:yes:

Tak to by mne fakt nenapadlo!:-O:yes:

:yes:dobrý nápad

Tématické fráze:
zapečené těstoviny, čím dochutit brokolicovou polévku, babicovy dobroty recepty 19.06.2010, těstoviny do polevku, zapečené těstoviny recept, babicovy dobroty recepty 19 06 2010, zapečené těstoviny s klobásou, těstoviny s kedlubnou zapecene, recepty s krémovými polévkami, těstoviny s brokolicovou polévku, čím dochutit polévku, těstoviny s kysanou smetanou, porkem a sýrem, kremova omacka na testoviny, jak dochutit gulasovou polevku z pytliku, co z dynovou polevkou, testoviny do polevky, testovinova polevka, recept na polévku s těstovin, krémovou rajskou omáčku, testoviny s klobasou

Suroviny:
těstoviny, krémová polévka od vitany, pórek, klobása, vejce, smetana kysaná, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu