Postup přípravy
Krok 1: Salát natrháme na kousky velikosti sousta, papriku nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Na talíř uděláme lůžko ze salátu, posypeme paprikou a kukuřicí.
Krok 3: Navrch položíme Hermelín či Camembert rozkrojený na 8 trojůhelníčků, na něj lžičku brusinek a lžičku pesta.
Krok 4: Salát pocákáme tatarkou a posypeme nasekanou natí.
Krok 5: Podáváme s čerstvým pečivem.
Krok 6: Zeleninu lze libovolně doplňovat, např. sušená rajčata, olivy, žampiony....toto je jen základ. Není to nic světoborného, ale jako rychlá večeře či občerstvení pro náhlou návštěvu při hezkém naaranžování udělá radost...a v lednici jsou u nás tyto suroviny vždy v zásobě...
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zrající sýr v zeleninovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7r9
Moje poznámka
Zrající sýr v zeleninovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7r9
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 7 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 3 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 3 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 6 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 6 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 6 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak naaranzovat syr,
lidl syry,
příprava zrajícího sýru,
jak naaranžovat salám,
jak naaranžovat sýry,
sýr pepíno,
sýry v lidlu,
příprava zrajícího sýra,
lidl zrající sýr,
jaký sýr k zelenině,
recept ze zrajících sýrú,
sýry lidl,
jak naaranzovat salamy na talíře,
sýr s bílou plísní recept,
zrající maso,
brusinky, camembert salát,
sýry z lidlu,
sýr s bílou plísní recepty,
jak se dělá sýr zrající,
nemecky syr z bilou plísní
Suroviny:
sýr s bílou plísní,
salát ledový,
paprika čerstvá červená,
kukuřice sterilovaná,
cibulka jarní,
brusinky,
pesto,
tatarská omáčka
Komentáře (9)
Potvrzuji, že camembert z Lidlu je výborný.