Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 40,42 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 48,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK2m
Moje poznámka
Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK2m
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 31 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 36 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 17 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Tématické fráze:
nádivka z vinné klobásy,
smetanová klobása,
smetanové klobásy,
bile klobasy,
bílá vinná klobása recepty,
nádivka s vinnou klobásou,
vinná klobása v troubě,
kuře s nádivkou z vinné klobásy,
bílá klobása trochu jinak,
bila klobasa,
recept na klobásy,
nadivka z vine klobasy,
mini klobásy,
náplň z bílé klobásy,
kuře s nádivkou vinná klobása,
smetanová klobása recept,
baby kuře s nádivkou,
klobasy,
voná klobása,
vinná klobása v troubě ve smetaně
Suroviny:
kuře,
klobása vinná,
brambory,
česnek,
nať petrželová,
pepř,
sůl,
máslo
Komentáře (18)
a ke komentářům...také raději peču drůbež (kuře,kachnu) vcelku naplacato (např. jako http://www.toprecepty.cz/recept/12860-medovo-sojov..., jinak je to uvnitř spíše udušené...a nádivku vedle....ale častá alternativa jsou jen stehna (čtvrtky) a nádivku dávám pod kůži....stejně to udělám i v tomto případě
A kdepak je ta fotka od tebe? Moc se na ni těším...
Jo klobásky byly smetanové, kuřátko celé nebylo - 4 čtvrtky, jinak jsem postup dodržela.
Jendo, já jsem to negrilovala, ale pekla poměrně dlouho v troubě. Takže když se ti bude chtít, můžeš zkusit i během roku...
Děkuji vám moc za body a zájem o recept