Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldový slaný koláč s voňavými sýry

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 045 kJ /
2 162 kcal
Bílkoviny153,65 g
Tuky41,56 g
Vláknina52,07 g
Cholesterol 122 mg
Sodík 9,63 g
Sůl23,82 g
Sacharidy269,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z ingrediencí vytvoříme těsto (mně pomohla domácí pekárna), než vykyne, připravíme omáčku. Krok 2: Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku a česnek na plátky, přihodíme drcenou nebo nakrájenou čerstvou papričku, obsah konzervy a podusíme do husté omáčky, dochutíme a necháme částečně zchladnout. Krok 3: Těsto rozválíme na pečící papír nebo plech potřený olejem, potřeme omáčkou, obložíme uzeninou podle chuti, poklademe proužky paprik, nakrájenými sýry, okořeníme oreganem a pečeme v troubě vyhřáté na 220°C asi 15-20 minut.

Zveřejněno 22. 5. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldový slaný koláč s voňavými sýry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P1lz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldový slaný koláč s voňavými sýry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P1lz

Marie

Komentáře (9)

teny1: :-K

super receptík, moc chutnal:yes:

chocolate:Mám velikou radost, že recept chutnal:-K:-K
Děkuji za pochvalu :-):-K

Výborné a všem doporučuji!Místo syrečků jsem dala alternativu ze Sedlčan (Pepa plus romadur:-D), ale i tak to bylo luxusní jídlo, které se spapkalo kosmickou rychlostí.Přidala jsem moravské uzené...:-8
Těsto i omáčka nemají chybu, jdu šířit dál.+6 a děkuji:-K

Špaldová mouka se dá sehnat v koutcích zdravé výživy nebo přímo ve specializovaných obchodech na zdravou výživu. Je trošku dražší, ale moc dobrá. Je to celozrnná mouka ze speciálního druhu pšenice. Pšenice špalda má velmi tvrdé zrno, je to jedna z původních odrůd.

savlinko:-)jukni sem http://zdravavyzivahronov.com/internetovy-obchod/c...,třeba ti to trošku poradí;-).

sos co je špaldova mouka:-Ojá netuším:-//

DOUFÁM ŽE TO BUDE DOBRÉ.LOL XD :-D

tohle nesmím ukázat, už takhle mi stoupaj výdaje za olomoucký!!!a o romadůru nemluvím,:-D:-D, takže je vyzkouším oba a je to ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
sýr na pizzu, pizza mouka, sýry na pizzu, vánočka ze špaldové mouky, pizza z celozrnné mouky, testo na pizzu ze spaldove mouky, špaldové těsto na pizzu, recept špaldová mouka, slaný koláč se sýrem, špaldové těsto, mouka špalda, špaldový, recept na špaldovou pizzu, celozrnná pizza, testo na pizzu spaldova mouka, mouka pizza, mouka na pizzu, slaný obložený koláč, buchta ze špaldové mouky, vánočka ze špaldy

Suroviny:
mléko, olej olivový, droždí, cukr, mouka špaldová hrubá, sůl, sýr syrečky olomoucké, sýr niva, paprika čerstvá červená, šunka, koření oregáno, rajče loupané, olej, cibule, česnek, sůl, chilli paprika čerstvá

Přidat fotografie receptu