Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 763 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,00 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 3,69 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
Moje poznámka
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 15 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
krkovička recepty,
roláda z vepřové krkovice,
roláda z vepřové krkovičky,
vepřová roláda z krkovice,
roláda z krkovičky,
vepřové klobásy,
roláda z krkovice,
plnena veprova krkovice,
vepřové s vinnou klobásou,
recepty krkovička,
vepřová roláda s vinnou klobásou,
mnichovská klobása recept,
krkovicka recept,
vepřová roláda plněná vinnou klobásou,
mnichovská klobása,
zavitky s bilou klobasou,
roláda s vinnou klobásou,
recept krkovička,
recepty z krkovicky,
viná vinná klobása
Suroviny:
krkovička bez kosti,
slanina anglická,
klobása vinná,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
Vinnou klobásu miluju od dětství - narozdíl od mých dětí. Ale v tomto obalu ji snad zbaští...
Na slovensku si robime klasicke domace udene klobasy....raz sem mozno vlozim nas rodinny recept...