Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 028 kJ / 1 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32,04 g |
| Sůl | 80,00 g |
| Sacharidy | 420,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky nebo použijeme vykrajovátko na brambory, z uvedených surovin svaříme nálev.
Krok 2: Meloun rozdělíme do sklenic, do každé přidáme 1 feferonku, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilizujeme 10 minut při 80°C.
Zveřejněno 10. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
Moje poznámka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 4 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 44 minutami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 54 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 1 hodinou
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 1 hodinou
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 2 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 4 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 4 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 5 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 5 hodinami
Tématické fráze:
zavařování melounu,
meloun recepty,
meloun zavařování,
recepty meloun,
nálev na feferonky,
uprava melounu,
zavarovani melouna,
zavařování meloun,
feferonky recepty,
meloun s chilli,
vodní meloun recepty,
feferonky,
zavařujeme meloun,
meloun s feferonkami,
meloun v nalevu,
meloun recept,
recepty z feferonek,
zavařujeme feferonky,
vykrajovani melounu,
meloun vodní recepty
Suroviny:
meloun vodní,
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
feferonka
Komentáře (18)