Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 567 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné pyré s kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnw
Moje poznámka
Jablečné pyré s kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnw
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 8 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 3 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 4 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 7 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 7 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
jablečné pyré,
jablečné pyré recept,
jablečný puding,
jablečné pyré s pudinkem,
recept na jablečné pyré,
recepty jablecne pyre,
jablečné pire,
jablecne recepty,
vařená jablka s pudinkem recept,
jablečné pyré recepty,
jablecne pyre s pudingem,
buchta z jablečného pyré,
pyré z jablek,
jablečný pyre,
buchta s jablečným pyré,
jablečné pokrmy,
pyré jablečné,
jablecne pyre buchta,
recept jablecne pyre,
co z jablečného pyré
Suroviny:
jablko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink kokosový,
kokos
Komentáře (3)