Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nastavovaná kaše s pohankou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 902 kJ /
1 650 kcal
Bílkoviny52,20 g
Tuky8,63 g
Vláknina46,50 g
Cholesterol 11 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy317,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Zcedíme je, přidáme máslo, horké mléko a našleháme bramborovou kaši. Krok 2: Pohanku uvaříme podle návodu, promícháme s kaší, dochutíme oreganem. česnekem a petrželkou.

Zveřejněno 5. 8. 2015

Poznámka autorky maris

Je to variace na klasickou nastavovanou kaši s kroupama.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1DAj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1DAj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

cathleen: Ivo děkuju:-)
Terezko - já nevím, co bylo špatně:-)

Hrašuľka.Hráštek: já s vámi souhlasím, ale není vždycky posvícení;-):-))

Hrašuľka.Hráštek 6. 8. 2015 14:37
Kačka: :-D súhlasím s chlapmi :-p:-p:-p

Kaši s pohankou dělám, mám ji ráda se zeleninovým salátem.
Ale chlapi tvrdí, že nejlepší je s kusem uzeného.;-)

maris: Periny máte správne, chce to len zaliať vriacou vodou, správne množstvo, a dať na správny čas do perín, dobre zabaliť, aby to bolo čím dlhšie v teple. 30 min a je to. Chce to cvik. ;-)

Tohle musí být úžasná bašta, moc by mi chutnalo:yes::yes:
Pohanku vsypu do vařící vody, přivedu k varu a skoro vypnu - na indukci máme půlstupeň, který jídlo víceméně jen udržuje teplé, tak používám ten - pohanka se nevaří a krásně dojde.

maris: já pohanku taky vařím, ale v MT. Nechám ji cca 7 minut vařit a po vypnutí pak v zavřené troubě ještě asi 10 minut dojít.

maris:to ma teší, už som myslkela, že len mne to nejde...:-))

magdalenka: mám s tím stejnou zkušenost, z peřiny byla tvrdá / asi nemáme ty správné peřiny :-D / a musela jsem ji taky dovařit na sporáku. Už jsem to neriskovala a dělala jsem ji v podstatě jako rýži.

Ako si varila pohánku? Niekto ju robí ako ryžu, niekto normálne len zaparí a strčí do perín... (tejaja je na to odborník)mne sa v tých perinách minule neuvarila, musela som vrátiť na sporák.

Díky:-)
Já jsem ji s pohankou dělala poprvé a moc mi chutnala. Mám ráda i s kroupama:-)

Taky dělám, je to mňamka!:-p:yes:

Krása :-p:yes:

Tématické fráze:
nastavovaná kaše s pohankou, bramborová kaše s pohankou, pohanka s bramborovou kasi, nastavená kaše, nastavovana kase pohanka, nastavená bramborová kaše, nastavovaná bramborová kaše s pohankou, nastavená kaše s pohankou, zapečená bramborová kaše s pohankou, nastavovaná bramborová kaše pohankou, nastavovaná kaše s pohanka, nastavená kaše top recept, recepty nastavovaná kaše s pohankou, nastavovaná bramborová kaše, nastavování kaše s pohankou, nastavovana kaše s pohankou, nastavovaná kaše z pohanky, nastavovaná kaše s pohankou, nastavovaná kaše s s pohankou, pohanka recepty

Suroviny:
brambory, pohanka, mléko, máslo, koření oregáno čerstvé, česnek, petrželka, sůl

Přidat fotografie receptu