Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 186 kJ / 4 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,90 g |
Tuky | 258,23 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 670 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 364,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pruhovaná roláda s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E030
Moje poznámka
Pruhovaná roláda s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E030
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 3 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 3 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 4 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 5 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 5 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 5 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 5 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 6 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
pruhovaná roláda s jahodami,
roláda s broskvemi,
pruhovaná roláda-recept,
roláda s broskví,
pruhovana babovka,
i-recepty.webnode.cz,
dobroty z broskvi,
roláda housenka,
roláda broskve,
broskve - dobroty,
pruhovaná roiláda,
rolada s broskvema,
housenka z rolady,
i-recepty,
broskev rolady,
rolada s broskvý,
recept na pruhovanou roládu,
nakrájená roláda na korpusu,
tvarohová roláda s broskví,
roláda s broskve
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
kakao,
máslo,
cukr moučkový,
tvaroh měkký,
broskve
Komentáře (4)