Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,04 g |
| Tuky | 92,11 g |
| Vláknina | 11,38 g |
| Cholesterol | 656 mg |
| Sodík | 3,72 g |
| Sůl | 9,37 g |
| Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Moje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 7 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 10 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 24 minutami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 32 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 44 minutami
Celerová pomazánka
Toms1 před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 1 hodinou
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 4 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
plněná cuketa,
kořeněný sýr,
chorizem,
pocení cukety,
cuketa vypotit,
výborná plněná cuketa,
cuketa recepty,
recepty z cukety,
jak dlouho pect cuketu,
kořeněné sýry,
plněná cuketa recept,
recepty s chorizem,
jak dlouho péct plnenou cuketu,
cuketa se salamem chorizo,
vypotit cuketu,
kořeněná jidla recepty,
na kolik stupnu zapekat cuketu?,
vyborne recepty s chorizem,
cuketa pocení,
plněná cuketa, salám, sýr
Suroviny:
cuketa,
chorizo,
sýr pivní,
sýr eidam,
sýr syrečky olomoucké,
sýr hermadur,
sýr niva,
cibule,
pórek,
česnek,
koření country,
žloutek,
sůl,
olej
Komentáře (18)
Díky za podrobný popis realizace, do receptu napíšu to omytí před plněním, aby to neměli přesolené i případní další kuchaři.
Na fotky se moc těším.
Sýry jsem použila ty, co jsem měla v lednici - ementál, eidam, uzený sýr, hermelín. Dohromady s chorizem to byla výborná kombinace. Ještě jsem neměla pórek, tak jsem ho nahradila zelenou cibulovou natí.
Nevěděla jsem, na kolik stupňů péct a odhadla jsem to tak na 200°C, ale bylo to moc, po 20 minutách se mi chorizo a sýr začaly připékat. Stáhla jsem teplotu asi na 180°C a přikryla alobalem. Pár minut před koncem jsem alobal odstranila, postrouhala parmezánem a nechala roztéct.
Teď jsem si všimla, že do směsi patří žloutky
Každopádně když si odmyslím tu slanost, tak to bylo moc moc dobré
Eli, díky za recept, máš za něj ode mě bod
bodík letí už teĎ
A ty sýry po pečení nebyly cítit jako zasyrova, ale opravdu voněly...
Děkuji za bodíky a Ivanko, nezapomeň na případné fotky, víš, že je mám obzvlášť ráda...