Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,04 g |
Tuky | 92,11 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Moje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 12 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 42 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
plněná cuketa,
kořeněný sýr,
chorizem,
pocení cukety,
cuketa vypotit,
výborná plněná cuketa,
cuketa recepty,
recepty z cukety,
jak dlouho pect cuketu,
kořeněné sýry,
plněná cuketa recept,
recepty s chorizem,
jak dlouho péct plnenou cuketu,
cuketa se salamem chorizo,
vypotit cuketu,
kořeněná jidla recepty,
na kolik stupnu zapekat cuketu?,
vyborne recepty s chorizem,
cuketa pocení,
plněná cuketa, salám, sýr
Suroviny:
cuketa,
chorizo,
sýr pivní,
sýr eidam,
sýr syrečky olomoucké,
sýr hermadur,
sýr niva,
cibule,
pórek,
česnek,
koření country,
žloutek,
sůl,
olej
Komentáře (15)
Díky za podrobný popis realizace, do receptu napíšu to omytí před plněním, aby to neměli přesolené i případní další kuchaři.
Na fotky se moc těším.
Sýry jsem použila ty, co jsem měla v lednici - ementál, eidam, uzený sýr, hermelín. Dohromady s chorizem to byla výborná kombinace. Ještě jsem neměla pórek, tak jsem ho nahradila zelenou cibulovou natí.
Nevěděla jsem, na kolik stupňů péct a odhadla jsem to tak na 200°C, ale bylo to moc, po 20 minutách se mi chorizo a sýr začaly připékat. Stáhla jsem teplotu asi na 180°C a přikryla alobalem. Pár minut před koncem jsem alobal odstranila, postrouhala parmezánem a nechala roztéct.
Teď jsem si všimla, že do směsi patří žloutky
Každopádně když si odmyslím tu slanost, tak to bylo moc moc dobré
Eli, díky za recept, máš za něj ode mě bod
bodík letí už teĎ
A ty sýry po pečení nebyly cítit jako zasyrova, ale opravdu voněly...
Děkuji za bodíky a Ivanko, nezapomeň na případné fotky, víš, že je mám obzvlášť ráda...