Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 537 kJ / 2 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 16,41 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 637,55 g |
Postup přípravy
Ze směsi odebereme 3/4 hrnku na žmolenku. Krok 2: Přidáme prdopeč, vejce, mléko a dobře promícháme. Krok 3: Těsto vložíme do předem vysypaného plechu, poklademe ovocem a zasypeme žmolenkou. Krok 4: Vložíme do předehřáté trouby (180°C asi na 40min).
Zveřejněno 16. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkovo-borůvková buchtička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Yk
Moje poznámka
Švestkovo-borůvková buchtička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Yk
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okurky nakladačky
Luigi před 49 minutami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 1 hodinou
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 2 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 3 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 5 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 7 hodinami
Tématické fráze:
švestkovo borůvkový koláč,
boruvkova buchta se zmolenkou,
valtrová martina,
borůvkové recepty,
svestkovo rybízový koláč,
švestkovoboruvkový koláč,
boruvkova recept,
boruvkova semifreda,
buchtička
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
vejce,
mléko,
máslo,
švestky,
borůvky,
ovoce
Komentáře (11)