Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 479 kJ / 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,96 g |
| Tuky | 52,69 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 159 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená štika s citronem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlGg
Moje poznámka
Pečená štika s citronem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlGg
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 8 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 48 minutami
Poctivá vánočka
metrix7 před 51 minutami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 1 hodinou
Krkovička z trouby
Sahula před 1 hodinou
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 1 hodinou
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečená štika nejlepší recept,
pečená štika v troubě,
nejlepší recept na štiku,
nejlepší recepty na štiku,
recept na štiku top recepty,
pečená štika,
nejlepší recept štika,
štika v troubě,
štika recept,
recept na pečenou štiku,
štika na citronech,
štika pečená v troubě,
mořská štika v troubě,
mořská štika recept v troubě,
mořská štika pecena,
stika pecena,
pečená štika recepty,
top recepty štika,
stika v troube pecena,
recept na štiku v troubě.
Suroviny:
štika,
citron,
máslo,
tymián,
sůl
Komentáře (3)