Králík s vepřovým bokem a jablky
Suroviny
Porce: 4 určitě:-)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 828 kJ / 2 827 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,80 g |
| Tuky | 239,16 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 487 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s vepřovým bokem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnwM
Moje poznámka
Králík s vepřovým bokem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnwM
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 5 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 6 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 7 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 4 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 6 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 8 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 8 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 10 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 11 hodinami
Tématické fráze:
králík na jablkách,
pečený králík s jablky,
králík s vepřovým masem,
jak dlouho vařit králíka,
králík pečený s jablky,
vepřový bok na jablkách,
pečený králík na jablkách,
králík na česneku s jablky,
králík s vepřovým,
vepřový bok s jablky,
recept na králíka s vepřovým,
kralik peceny na jablkách,
kralík na jabkach,
jídla z králíka,
příprava králíka,
kralik s jablky a cibuli,
vepřový bok s kostí recept,
veprovi bok recept,
králík na na jablkách,
králik peceny s veprovym bokem
Suroviny:
králík,
bok vepřový,
jablko,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
bobkový list,
voda,
olej,
víno červené
Komentáře (10)
a také musí se tam dávat to víno ? jestly musím tak bych potřebovala vědět i u toho kolik a jaké ?????