Králík s vepřovým bokem a jablky
Suroviny
Porce: 4 určitě:-)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 828 kJ / 2 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,80 g |
Tuky | 239,16 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s vepřovým bokem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnwM
Moje poznámka
Králík s vepřovým bokem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnwM
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 3 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 5 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 2 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 2 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 3 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 3 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 3 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 4 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 4 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 4 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
králík na jablkách,
pečený králík s jablky,
králík s vepřovým masem,
jak dlouho vařit králíka,
králík pečený s jablky,
vepřový bok na jablkách,
pečený králík na jablkách,
králík na česneku s jablky,
králík s vepřovým,
vepřový bok s jablky,
recept na králíka s vepřovým,
kralik peceny na jablkách,
kralík na jabkach,
jídla z králíka,
příprava králíka,
kralik s jablky a cibuli,
vepřový bok s kostí recept,
veprovi bok recept,
králík na na jablkách,
králik peceny s veprovym bokem
Suroviny:
králík,
bok vepřový,
jablko,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
bobkový list,
voda,
olej,
víno červené
Komentáře (9)
a také musí se tam dávat to víno ? jestly musím tak bych potřebovala vědět i u toho kolik a jaké ?????