Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

RAW domácí čokoláda

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

zdrave_receptiky

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 351 kJ /
562 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky42,00 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Boby zbavte slupek, nasekejte spolu s mandlemi na prkénku a vše rozmixujete spolu s brusinkami, kokosovým olejem a troškou mléka. Krok 2: Sušené brusinky jsou proslazené a dodají tak čokoládě sladkost. Mixování jde ztuha, čím déle mixujete, tím je čokoládová hmota hladší - vůbec ale nevadí nechat v čokoládě křupavé kousky kakaových bobů, naopak! Konzistence by měla být tuhá - asi jako těsto na cukroví. Krok 3: Z kakaové hmoty můžeme dělat kuličky/plnit do malých košíčků. My zdobíme lístkem čertvé máty. Necháme asi hodinu vychladit, až čokoláda úplně ztuhne.

Zveřejněno 4. 9. 2015

Poznámka autorky zdrave…

Mé suroviny k receptu byly odtud : http://www.fairmade.cz/bio-panensky-kokosovy-olej-...

Všechny ingredience jsou velmi zdravé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

RAW domácí čokoláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0B1N

Moje poznámka

TopRecepty.cz

RAW domácí čokoláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0B1N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Eva Sklenář 2. 4. 2017 03:54
Hmmm... čokoláda je fantastická, robím ju v obmenách. vždy sa po nej zapráši.
Mám rada čokoládu s čili a kajanským korením, orieškami a kokosom.
Robím ju takmer každý deň. Málokdey vydrží dva dni.

tejaja:Maruške chutí aj ól emerikn...v deň pridania receptu ich zbaštila 7...

Jsem moc ráda, že chutnala! Recept se dá obměňovat - místo mandlí třeba lískové oříšky, místo brusinek rozinky, nebo sušené švestky ;-)

MaruskaM: Máte v tom chaos, bábovky ste zjedli 2. :-D:-D

Tuto čokoládu jsem udělala dvakrát a taky jsem ty dvě čokolády dnes po obědě hned snědla a k tomu bábovku taky z topreceptů, takže palec nahoru ;-)

Tématické fráze:
raw čokoláda recept, domácí čokoláda z kakaových bobů, raw domácí čokoláda recept, domácí raw čokoláda, kakaové boby recepty, raw čokoláda, domaci cokolada, čokoláda z kakaových bobů recept, raw cukroví recepty, recept na raw čokoládu, recept na čokoládu z kakaových bobů, jak udělat čokoládu z kakaových bobů, čokoláda recept, recept raw čokoláda, recept kakaové boby, bila cokolada raw recept, domácí raw čokoláda recept, raw bila cokolada recept, raw cukroví, raw domácí cokolada

Suroviny:
boby kakaové, olej kokosový, mléko sojové, brusinky sušené, mandle loupané, máta čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu