Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 621 kJ / 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,59 g |
Tuky | 27,89 g |
Vláknina | 21,42 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 49,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo, ukradený recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRPZ
Moje poznámka
Lečo, ukradený recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRPZ
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 45 minutami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 14 minutami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 10 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 12 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 12 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 13 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 13 hodinami
Tématické fráze:
lečo recept,
recept na lečo,
zeleninové lečo bez zavařování,
lečo labužník,
top recepty leco,
top recept na lečo,
top recepty na lečo,
recepty z lečem,
leco,
top recepty zeleninové lečo,
zavařovani lečo bez cibule,
leco bez dusenia,
recept lečo zavařování,
recept leco 8 paprik,8 rajčat,
domácí lečo bez zavařování,
zavařování leča bez dušení,
recet na zeleninové lečo do sklenic,
recet na zeleninove leco,
labužník recepty lečo,
lečo zavařování recept
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
vejce,
tuk,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (4)