Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 071 kJ / 1 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,80 g |
Tuky | 75,00 g |
Vláknina | 94,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 83,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cizrnu rozmixujeme s trochou vody na hustou hladkou pastu.
Krok 2: Přidáme ostatní suroviny, znovu promixujeme a můžeme podávat.
Zveřejněno 9. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnová Nutella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPOQ
Moje poznámka
Cizrnová Nutella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPOQ
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 13 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 14 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 40 minutami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 15 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 16 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 18 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 20 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 20 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 22 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová buchta,
buchta z cizrny,
nugeta z cizrny,
cizrnova nugeta,
arašídový nutela recepty,
cizrnová pomazánka s kakaem,
voda z cizrny,
dort z cizrny,
cizrnova nutella s arasidovym maslem,
pomazánka cizrnová s kakaem,
nutella z tahini pasty recept,
domácí nutela z cizrny,
buchta z cizny,
nugeta s z cizrny,
nuttella cizrnová,
cizrnová,
carob nutella,
nutela mám ráda recepty,
cizrna ala nugeta,
cizrna recepty
Suroviny:
cizrna,
máslo arašídové,
kakao holandské,
olej kokosový,
cukr
Komentáře (14)
I Vám pohodové svátky, radost v novém roce a spoustu invence v kuchyni.
http://www.iswari.cz/katalog/neprazene-kakao-prase...
http://eshop.lifefood.cz/index.php?main_page=index...
Krásné svátky!
Jediná chyba je, že se osypeme po kakau, a já po něm nemůžu usnout, když si dám nutellu večer. Tož příště bude z karobu, ikdyž je chuťově trošku méně zajímavá. To pak budu moct dort klidně dojídat i v 10 večer.
Zkoušela jsem originál s kakaem i karobem. Kakao je chuťově lepší a počítám i autentičtější k chuti originálu. Místo arašídového másla jsem použila asi 35 g najemno namletých kešu oříšků. Sladila jsem agávovým sirupem.
Přeslazený "tlamolep" Nutella mi nikdy nechutnal, takže originál chuť neznám. Toto je ovšem mňamka.
Mám v úmyslu vyzkoušet tuto "Nutellu" jako krém do a na dort. Snad se bude hodit.