Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,08 g |
| Tuky | 45,36 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 606 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Něco na způsob kulajdy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPr0
Moje poznámka
Něco na způsob kulajdy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPr0
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 13 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 13 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 43 minutami
Indický Naan chléb
Vinka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 3 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 4 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
kulajda s mlékem,
kulajda bez smetany,
polévka kulajda postup,
babicovy dobroty kulajda,
recept kulajda s mlekem,
kulajda babicovy dobroty,
kulajda recept bez smetany,
kulajda postup,
top recepty kulajda,
polévka kulajda,
kulajda - babicovy dobroty,
kulajdy,
kulajda bez smetany s mlékem,
postup polévky kulajda,
jaka smetana do kulajdy,
kulajda se smetanou ke šlehání,
smetana ke šlehání do kulajdy?,
kulajda recept s řepou,
kulajda smetana ke šlehání,
kulajda polévka postup
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
voda,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
pažitka,
vejce,
sůl,
ocet,
Komentáře (3)