Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 050 kJ / 5 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,47 g |
| Tuky | 239,24 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 1,67 g |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 696,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvky v peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9Y2
Moje poznámka
Borůvky v peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9Y2
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 33 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 54 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
borůvky recepty,
boruvky,
borůvky cena za litr,
borůvky recept,
borůvky cena,
borůvky do mrazáku,
recepty z boruvek,
borůvky, cena za litr,
peřina recept,
v peřině,
recepty boruvky,
můžu dát mražené borůvky na dort,
boruvky z mrazáku,
recepty s borůvkama,
trhana perina recept,
boruvky v mrazaku,
trhané borůvky,
borůvky v peřince,
recept peřina,
borůvky - recepty
Suroviny:
máslo,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
cukr písek,
vejce,
mléko,
borůvky
Komentáře (25)
www.boruvky.unas.cz nebo tel. 731209450 pouze regiony Trutnovsko-Nachodsko. Nemam auto tak nemohu vám je dovézt. Cena 55-60kč/litr
Takže - na plech můžeš dát jen papír (pak dej pozor, ať ho neukrojíš zároveň s buchtou), ale můžeš plech i vymazat a vysypat....Troubu si dej na 170-180°C, každá peče trochu jinak. A množství mléka, to opravdu nevím (až budu dělat příště, určitě odměřím). Ale dej ho jen tolik, aby vzniklo těsto hustší, než piškotové.