Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 47,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné toasty s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72Ly
Moje poznámka
Jablečné toasty s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72Ly
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
jablečné tousty,
anglicky toast s jahodami,
tousty s jablek,
tousty recepty,
jablečný toust se skořicí,
zapeceny toust s jablky,
jablečný tousty,
jablečné na tousty,
zapecene tousty s medem,
jablečný toust,
zapečené toasty s jablky,
zapečené jablečné tousty,
toust s jablky a skořicí,
lada hruska toust s jablky,
jablka v toustech,
tousty z jablek,
toast s jablky ládi hrušky,
tousty s jablky dle ladi hrusky,
jablečné tousty ládi hrušky,
toasty zapecene s medem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
jablko,
rozinky,
máslo arašídové,
skořice,
med
Komentáře (3)