Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,46 g |
| Tuky | 84,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na slanině osmahneme cibule, vložime naporcovaného zajíce, okořeníme, po chvíli podlijeme a dusíme doměkka.
Krok 2: Maso vyndáme, omáčku zaprášíme moukou, přidáme víno a podle chuti citrónovou štávu.
Krok 3: Procedíme, maso vložíme zpět a necháme proležet.
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZkV
Moje poznámka
Zajíc na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZkV
Nejnovější recepty
Vepřová sekaná na pečeném česneku a cibulích z pomalého hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 6 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 7 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 7 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 8 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 9 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 13 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 13 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 14 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 15 hodinami
Tématické fráze:
zajíc recepty,
recept zajíc,
recept na zajice,
recepty na zajíce,
zajíc recept,
zajic na bílem vine,
zajic,
zajic vaření,
vaření zajíc,
recepty.cz zajíc,
zajíc na slanině,
recepty zajic,
zajíc na,
zajíc s bílým vínem recepty,
zajic na červeném víně,
kralik ala zajic,
zajic navine,
zajic peceny na vine,
králík na víně ala zajíc,
recept jake vino na zajíce
Suroviny:
slanina,
cibule,
maso zaječí,
bobkový list,
pepř,
sůl,
tymián,
koření hřebíček,
víno bílé,
šťáva citronová,
mouka hladká
Komentáře (4)