Suroviny
Porce: 34-35
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 278 kJ / 4 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,41 g |
Tuky | 105,58 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 712,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Moje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 12 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavliny halušky
terundela před 1 hodinou
Hrnková bábovka
lunav1 před 3 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 13 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 14 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 16 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 16 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 17 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 17 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 17 hodinami
Tématické fráze:
kynute kolace,
jihoceske kolace,
kynuté koláče se sádlem,
kynuté koláčky,
koláče se sádlem,
makové kynuté koláče,
koláče kynuté dlouho vláčné,
jihočeské koláčky,
kolace kynute,
těsto na tvarohové koláče se sádlem,
kynuté koláčky se sádlem,
kynutý koláč se sádlem,
vláčné kynuté koláče bez kynutí,
koláčky se sádlem,
kynute kolace recept,
kynuté koláče postup,
recept na kynuté koláče,
jihočeský kynutý koláč,
kynute kolace ze sadla,
jihočeský kolač
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
sůl,
cukr krupice,
mléko,
sádlo,
máslo,
žloutek,
sodovka,
žloutek,
olej,
mléko
Komentáře (41)
Pridavam foto
Jinak tvaroh jde použít i vaničkový, jen se ho musí před tím zahustit - pudink či ještě lépe škrob. Ale není to úplně ono.