Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudingové řezy s tvarohovým krémem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dornysek

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 176 kJ /
4 583 kcal
Bílkoviny93,87 g
Tuky271,44 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 1,75 g
Sodík 729 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy418,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na těsto důkladně promícháme a pečeme v troubě na 200°C asi 15-20 minut. Krok 2: Po upečení necháme vychladnout. Krok 3: Suroviny na krém vyšleháme a potřeme vychladlý korpus. Krok 4: Ozdobíme čokoládou či ovocným pyré.

Zveřejněno 21. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/89Wr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/89Wr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pro úplné začátečníky je recept málo vysvětleny..... Přesněji.... Krém ..
Ingredience mají mít stejnou pokojovou teplotu??? Nebo je to jedno???
Co se stane pokud rozmixují tvaroh s máslem , které je chladnější ..?? A bude držet na dortu třeba jako při zdobení zdobící špičkou .. Nebo je vhodný jen na namazání dortu.

Moc dobrý zákusek, včera jsem pekla, místo čokolády dávám 20ml oleje a místo koňaku rum a vrch posypu kakaem nebo grankem, :-):yes:

zizala:

Tak diky, to jsem potrebovala vedet.:yes:

teufel: Mouka není potřeba, pudinkový prášek ji nahradí ;-)

Nevidim nikde mouku, recept je bez ni?

Dornýsku, bezva a díky:yes:

Děkuji za milé přivítání ;) Já jsem tady často, jen dneska mi to nedalo a musela jsem se registrovat ;) Ano, fotku smažu ;)

Dornýsko, vítám tě v naší Topkové rodině, jako dalšího a nového člena a přeji ti, aby se ti tady s náma a s receptama líbilo;-) Pozor na závislost, máme jí tu rozšířenou:-D
Za recept ti dávám 4.boda, máme rádi vše s tvarohem:yes:, ale poprosím tě, aby jsi smazala fotku, když není autorky receptu a nebo kopírovaná, tak se sem nedává, jen vlastní a nebo jí přidá některá z nás, až to upeče:-S;-)

Dornysek, koukám, že ses dnes zaregistrovala, tož vítej u nás!!:-):-K

Ta fotka je z pořadu Prostřeno, já osobně moc mé výtvory nefotím ;)

Dobrá buchtička, máme jí moc rádi - jen ta fotka je z pořadu Prostřeno? Nebo je tvoje? Buchtička má můj +

Tématické fráze:
pudinkové řezy, tvarohové řezy s pudinkem, řezy s tvarohovým krémem, pudinkove rezy prostreno, řezy s tvarohem a pudinkem, pudinkove rezy s tvarohem, řezy s kremem, řezy s pudinkovým krémem, tvarohové řezy prostřeno, řezy s tvarohovým krémem, recept, řezy s pudinkem a tvarohem, moučník s tvarohovým krémem, recept míša řezy z pudinku, řezy z pudinku, pudinkové řezy s tvarohem prostřeno, pudinkové míša řezy, řezy s krémem a broskvemi, míša řezy prostřeno, prostřeno recepty pudinkove řezy, pudinkový řez

Suroviny:
prášek do pečiva, cukr, čokoláda hořká, pudink kakaový, vejce, koňak, krém, tvaroh, cukr moučkový, máslo, pyré ovocné

Přidat fotografie receptu